Nieuws

20 juni 2018

Kunstmin viert 20.000 verkochte kaarten

Kunstmin bereikt al voor de zomer het hoogtepunt van 20.000 verkochte kaarten voor theater- en concertseizoen 2018-2019 en viert dat door de bezoeker die de 20.000e kaart kocht in het zonnetje te zetten.

Samenwerkingsprojecten

Steeds meer mensen weten de weg naar Kunstmin te vinden, ook van buiten Dordrecht. Er is groei te zien van het aantal bezoekers uit de hele regio, vooral uit Zwijndrecht. Ook de projecten die Kunstmin samen met en voor de stad organiseert, zoals de eigen Kerstproductie, de regionale talkshow Kunstmin Live, en de inspiratiebijeenkomsten in samenwerking met HBO Drechtsteden, Bibliotheek AanZet en Dordrecht Marketing, werpen hun vruchten af. Met deze initiatieven en samenwerkingsprojecten speelt de schouwburg in op wat er leeft in Dordrecht en de regio. Hierdoor komen meer mensen vaker in aanraking met Kunstmin.

Voor bijna alle voorstellingen mooie plaatsen

De succesvolle kaartverkoop wil niet zeggen dat er geen kaarten meer verkrijgbaar zijn. Voor bijna alle voorstellingen zijn nog kaarten te koop. Alleen de avonden met Youp van ’t Hek, Brigitte Kaandorp, Patrick Laureij, The Analogues en Jan Smit zijn helemaal uitverkocht. Voor succesvolle voorstellingen als Richard Groenendijk, Claudia de Breij, Arjen Lubach, Pieter Derks, Di-rect, de Nits, de musical Evita en Rundfunk zijn nog tickets te bemachtigen.

 

Laden...