Nieuws

17 juli 2019

Koor- en orkestleden gezocht voor Kerstproductie Reina de Fox

Zing jij straks de sterren van de hemel in de nieuwe kerstvoorstelling van Kunstmin?

Zing je graag voor een groot publiek en heb je altijd al eens mee willen doen aan een professionele voorstelling? Dan is Kunstmin op zoek naar jou!

Voor het vijfde jaar produceert Kunstmin een muzikale kerstvoorstelling voor de hele familie met gepassioneerde spelers en muzikanten uit de regio. De titel dit jaar is Reina de Fox, een fabelachtige en muzikale kerstvoorstelling, losjes gebaseerd op het beroemde ‘Van den vos Reynaerde’. Meer dan vijftig spelers, zangers, dansers en muzikanten uit Dordrecht en de regio zetten een grootse kerstvoorstelling neer onder begeleiding van een professionele regisseur, met medewerking van professionele acteurs en speciaal voor de voorstelling gecomponeerde muziek. Job Greuter en Hans Cassa maken de nummers en begeleiden de zangers en muzikanten.

Wie zoeken we?

Kunstmin zoekt koorleden van alle leeftijden die het leuk vinden om te zingen in een professionele productie op het toneel van de Grote Zaal van Kunstmin. Houd rekening met repetities in herfstvakantie van 19 tot 27 oktober, repetities (wekelijks) vanaf de herfstvakantie tot 16 december, en vaker in de week van de montage van de voorstelling tussen 16 en 21 december. Ook ben je uiteraard aanwezig bij alle voorstellingen: zo 22 t/m vr 27 december (m.u.v. wo 25 december).

Koorleden; ervaring met het zingen in een koor en noten kunnen lezen is een pré.

Wat bieden we?

Deelnemen aan de Kerstproductie is kosteloos. Je krijgt les van professionals en werkt in een korte tijd naar een voorstelling toe, die een zestal keer voor publiek wordt gespeeld in de Grote Zaal van Kunstmin.

Aanmelden voor de auditie kan t/m 23 oktober via programmering@kunstmin.nl, o.v.v.:

Naam, leeftijd, telefoonnummer, ervaring (zing of speel je in een band, orkest, productie, koor), zing je Bass, Alt, Tenor of Sopraan (specifiek voor orkestleden)