17-11-2021

Kerstmagie bij Kunstmin

Een nieuwe kerstshow voor de hele familie

Kunstmin bezorgt je deze kerstmis de supervrolijke muzikale en bij tijden romantische feelgoodshow 'Wintervuur' voor de hele familie. Met livemuziek, een zangkoor, verhalen, circusacts, gezelschapsspellen, romantiek én een hoopvolle blik naar de toekomst. Een verhaal vol warmte en wintervuur in de Grote Zaal van de Schouwburg! Kom naar Kunstmin en beleef deze feestelijke voorstelling samen.

Programma
‘Wintervuur’ speelt op vrijdag 24 december om 19.30 uur, zondag 26 december (Tweede Kerstdag) om 15.00 uur, maandag 27 december om 15.00 uur & 19.30 uur en ook op dinsdag 28 december om 15.00 uur. Kaarten vanaf € 11,00 p.p. zijn vanaf dit moment verkrijgbaar.

Zelf deelnemen?
Voor het zesde jaar op rij produceert Kunstmin een muzikale kerstvoorstelling voor de hele familie. Naast een professioneel team werken we zoveel mogelijk samen met verenigingen en spelers uit de stad en regio, waaronder mogelijk met jou! Lijkt het je leuk om mee te doen aan de kerstvoorstelling? Kijk dan hier voor het aanmeldformulier en meer informatie, en wie weet schitter jij straks op het toneel van de Grote Zaal.

Waar zijn we naar op zoek?

  • Mannelijke spelers tussen de 14 en 21 jaar die een rol spelen als kerstman en theatertechnicus
  • Verschillende soorten circusacts. Alle leeftijden en circusdisciplines zijn welkom
  • Een muzikaal volwassen zangkoor
  • Ukelele spelers

Livestream naar woonzorghuizen
Dit jaar neemt Kunstmin het initiatief om de kerstproductie live uit te zenden vanuit de Grote Zaal naar geïnteresseerde woonzorghuizen in de regio. Dit omdat kunst en cultuur juist in deze tijd verbinding, sfeer en troost kan brengen. Met deze kerstproductie bezorgen we niet alleen onze bezoekers, maar ook degene die de deur niet uit kunnen, graag een fijn kerstgevoel. 

Naar Wintervuur

7148