10-1-2023

Green Key

Opnieuw de gouden certificering in 2022

Nadat we in 2021 de gouden Green Key certificering kregen, zijn we in 2022 opnieuw beloond met het Green Key milieukeurmerk. 

Green Key is het wereldwijde keurmerk voor duurzame accommodaties in de toeristisch-recreatieve sector en congresmarkt. Wij zijn ons bewust van de invloed van onze bedrijfsactiviteiten en houden ons daarom voortdurend bezig met het maken van duurzame(re) keuzes. Zo kopen we zoveel mogelijk verantwoorde producten in, biologisch en fairtrade, hanteren we een duurzaam inkoopbeleid en streven we actief naar het verminderen én recyclen van afvalstromen en ons verbruik van gas, water, elektriciteit en fossiele brandstoffen. 

Zo geven we bijvoorbeeld de voorraden uit ons Theatercafé die we niet meer verkopen aan de Voedselbank, haalt Rotterzwam alle koffieprut op van de gezette koppen koffie, waar zij vervolgens weer oesterzwammen en planten van groeien. De oesterzwambitterballen die ze hiervan maken staan dan weer bij ons op de borrelkaart. Daarnaast is Stichting Jarige Job onze tweede mooie bestemming waar we onze fris, chips en limonade aan doneren.

Met o.a. deze inspanningen dragen we bij aan een duurzamere organisatie, een duurzamere Schouwburg en aan een duurzamere omgeving voor huidige en komende generaties. 

Bekijk hieronder alles wat Kunstmin doet om een maatschappelijk verantwoorde onderneming (MVO) te zijn.

12839