30-1-2023

Flashmob The Prom

Kunstmin zet de binnenstad op stelten

Afgelopen zaterdag hebben wij de binnenstad van Dordrecht op stelten gezet met een flashmob!

Maar liefst 25 dansers meldden zich aan na onze oproep op Instagram en Facebook. De dansers van o.a. OKK Dordrecht kregen vooraf een dansvideo opgestuurd om zelf thuis te oefenen. Zaterdagochtend kwamen alle dansers samen in het Energiehuis om gezamenlijk te oefenen. De sfeer zat er meteen goed in. Iedereen had zin om de stad in te gaan en samen te dansen.

Na het oefenen vertrokken we gezamenlijk richting de binnenstad. Flashmob nummer één ging van start op het Bagijnhof. Omstanders bleven staan om te kijken en begonnen zelfs te filmen. Vervolgens liepen we richting de H&M waar flashmob nummer twee plaatsvond. Het was een geslaagde actie en een super leuke dag. De reacties van de toeschouwers waren hartverwarmend. Iedereen werd er vrolijk van en er werd veel gedanst. Met dank aan alle vrijwilligers die mee deden om deze fantastische flashmob neer te zetten!

De flashmob was ter promotie van Musical The Prom. Een gezellig musicalfeest voor jong en oud met o.a. Pia Douwes. We hebben namelijk een super leuke actie. Bij het kopen van een kaartje voor Musical The Prom mag je gratis jouw promdate meenemen! Wie wordt jouw promdate? Op 1 en 2 maart te zien bij Kunstmin. Info & Tickets via deze link.

Dit is zeker niet de laatste keer dat we een flashmob organiseren. Wil jij er de volgende keer bijzijn of meedoen? Volg ons op Instagram & Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niks te missen!

12954