Nieuws

18 december 2017

The Movies vertoont My Fair Lady

Kunstmin en The Movies presenteren woensdag 27 december de filmklassieker My Fair Lady. Aanvang 13 uur.

Dit kerstvakantie-uitje is meteen een geweldige warming-up voor de musical-avonden in Kunstmin op 5, 6 en 7 (matinee) januari.

Kunstmin My Fair Lady ticket houders bezoeken de film gratis. Filmkaartjes kopers die van plan zijn My Fair Lady begin januari in Kunstmin te bezoeken, ontvangen aan de kassa van Kunstmin 5 euro korting op hun ticket. Voor een complete middag uit, serveert The Movies in de pauze en na afloop een fijne high tea.

De film in een regie van George Cukor won 8 Oscars. Audrey Hepburn en Rex Harrison speelden één van de meest populaire romances uit de filmgeschiedenis. Spraakleraar professor Henry Higgins neemt het bloemenmeisje Eliza Doolittle als pupil om een weddenschap te winnen. Hij moet haar platte accent in zes maanden weg werken zodat Eliza tijdens een bal zou kunnen doorgaan voor een hertogin. Dat kost hem de nodige moeite en hoofdpijn. Maar uiteindelijk haalt ze het bal van de ambassadeur. Ondertussen is er in stilte een liefde gegroeid.

Entree gratis voor Kunstmin bezoekers aan My Fair Lady
Voor bezoekers aan de musical is een filmkaartje gratis op vertoon van een Kunstmin ticket voor My Fair Lady. Reserveren voor de film kan telefonisch bij The Movies via 078-7200777 of per mail: info@themoviesdordrecht.nl. Andere filmliefhebbers betalen slechts 5 euro. Boeken kan online of telefonisch.

Combi met High Tea
Een complete middag uit wordt het met een heerlijke high tea, verzorgd door het team van Koning Koffie (Vriesestraat 146). De prijs bedraagt 15 euro. Daarvoor ontvangt u in de pauze (ca. 14.30 u.): glas verse jus d’orange + potje thee (per 2 of 4 pers.) + verse appeltaart. Na afloop (ca. 16.15 u.): onbeperkt thee + 2 bonbons van Friandries, scone met clotted cream & aardbeienjam, chocolade koekje, quiche en Sandwich (2 halve – verschillend belegd). Het arrangement High Tea boekt u bij The Movies.