16-5-2023

De kaartverkoop is gestart!

Programma 23/24 in de verkoop

De kaartverkoop is gestart! Bekijk hier de meer dan 150 voorstellingen & concerten die je aankomend theaterseizoen bij ons kunt zien. Je kunt vanaf nu kaarten boeken voor je favoriete voorstelling of artiest.

Wat je kunt verwachten van het nieuwe theaterseizoen? 
Bert Visscher met een typische Visscheravond vol nieuwe idioterie, materiaal dat nog op de plank lag en een greep uit zijn beste scenes. 17e en 18e eeuwse theatraliteit in een nieuwe show van Ellen ten Damme. Het verhaal, de hits en dé grootste muziekvete aller tijden: kies jij voor The Beatles of The Stones? Herman van Veen komt met zijn ijzersterke repertoire en spiksplinternieuw werk naar Kunstmin en Tineke Schouten laat je lachen met haar hilarische sketches, herkenbare typetjes en prachtige liedjes. Het komische duo Rundfunk komt met een nieuwe show die nóg grootser en scherper is. De Ashton Brothers brengen magie, muzikaliteit en spectaculaire, halsbrekende toeren naar het toneel. Met de kids geniet je van de hartverwarmende musical Pietje Bell. Stef Bos doet Kunstmin aan met zijn intieme ‘Bloemlezing’ en Guido Weijers geeft je een kijkje in zijn onnavolgbare brein met een storm van gedachten en grappen in zijn stand-up comedyshow. Tijdens de feestdagen geniet je met het hele gezin van het prachtige sprookjesballet De Notenkraker mét live-orkest.

Natuurlijk zijn er nog veel meer toneel- en dansvoorstellingen, theaterconcerten, jeugd- en familievoorstellingen, klassieke concerten en musicals en shows in de Schouwburg & het Energiehuis te zien komend seizoen. We hebben ons best gedaan om ook nu weer een breed en gevarieerd programma te presenteren met de nodige verrassingen en natuurlijk ook grote namen.

Een hapje of drankje bij de voorstelling? 
Bestel dan meteen een Pauze- of Naborrelarrangement bij jouw tickets of bestel deze achteraf via het menu onderaan de voorstellingspagina. Of ga vooraf een hapje eten bij Het Magazijn, Post of Khotinsky en geniet van een Theatermenu. 

Wij hopen je snel te zien in ons theater!

Bekijk complete programma

13525