Nieuws

29 november 2018

Dansers gezocht voor uniek project

Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor het Gouden Dans project.

Heeft u een passie voor dansen? Zou u graag eens op het podium van Schouwburg Kunstmin willen schitteren? Dan zijn Kunstmin en partners op zoek naar u!

Gouden Dans, u in het theater is een dans initiatief speciaal voor ouderen. In 14 dansrepetities maken twee groepen senioren onder leiding van een choreograaf een korte theatrale dansvoorstelling die geïnspireerd is op de Cubaanse danzon; een heerlijke ritmische dans op aansprekende Zuid-Amerikaanse muziek. De voorstelling Kom dans met mij de danzon, met aansluitend een danssalon voor publiek, wordt gepresenteerd in Schouwburg Kunstmin op paasmaandag 22 april 2019.

Wilt u meedoen aan dit unieke dansproject?
Vanaf dinsdag 8 januari 2019 start om 10.00u de repetitiereeks in Ketel 1 van het Energiehuis (Noordendijk 148) in Dordrecht. Vanaf 09.15 uur bent u van harte welkom voor een kop koffie. In de daaropvolgende weken werkt u elke dinsdag (m.u.v. dinsdag 26 februari) onder leiding van Mirjam Visser aan een choreografie. De groep wordt in tweeën gesplitst, zodat iedereen voldoende begeleiding kan krijgen. De eerste groep repeteert van 10.00u tot 12.00u en de tweede groep van 14.00u tot 16.00u. In de eerste lessen zal Mirjam u eenvoudige danspassen leren en na 14 repetitieweken zwiert u soepel over de vloer.

We nodigen u van harte uit om mee te doen. U hoeft niet te kunnen dansen, want dat leert u tijdens de danslessen. De passen worden aangepast aan wat voor u fysiek mogelijk is. Dus ook als u minder goed ter been bent, is meedoen geen probleem.

Aanmelden
De deelname aan dit project bedraagt € 32,50 per persoon. Lijkt het u leuk om met andere leeftijdgenoten uit de Drechtsteden aan deze korte dansvoorstelling te werken? Betaal dan via deze link de deelnemerskosten en meld u aan voor de lessen bij Jan Zobel, programmamaker Stad & Regio, van Kunstmin via email: programmering @kunstmin.nl of telefonisch via: (078) 639 79 79.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door MEE Buurtwerk, Vier het Leven, Het Vogelnest, Parkhuis, ContourdeTwern, GGD ZHZ en BarreSport.