Nieuws

16 september 2019

Cultuurwethouder Piet Sleeking opent foto-overzicht historie Kunstmin

Vooruitlopend op de grote kick-off van het seizoen (op zaterdag 28 september aanstaande) opende Cultuurwethouder Piet Sleeking ter gelegenheid van de Open Monumentendag, afgelopen zaterdag in Kunstmin een gloednieuw, blijvend foto-overzicht van de historie van de Schouwburg.

Feestelijke Kunstmin Live Zomereditie

Wethouder Sleeking verwelkomde vervolgens het toegestroomde publiek dat zich verzameld had in de tuin van Kunstmin voor de feestelijke Kunstmin Live Zomereditie, een muzikaal spektakel met een geweldige line-up van Dordtse muzikanten, zoals de Kunstmin Live huisband ‘The Easytones’ met frontman Maarten Teekens, Thomas Florusse, Francesco Daniel, Wendy Hoogendijk, Ilona van ‘This Girls Life’, ‘The Wanderers’ e.a.

Openingsavond Theater- en Concertseizoen

De officiële opening van het seizoen vindt plaats op zaterdag 28 september met onder meer bandeonist Carel Kraayenhof in de Grote Zaal van de Schouwburg. Met deze voorstelling, dé hit op festival Oerol deze zomer, luidt Kunstmin het nieuwe theater- en concertseizoen feestelijk in. Kaarten zijn nog beschikbaar.