Kunstmin Kids

Voor kids vanaf 8 jaar
Kunstmin Kids

Wat kun je allemaal doen bij Kunstmin?

Een toffe jeugdvoorstelling of concert bezoeken, meedoen aan extra activiteiten, zelf op het toneel schitteren of jouw mening geven als Kunstmin Kids-recensent. Lees hieronder snel verder!

Natuurlijk kun je een toffe jeugdvoorstelling- of concert bezoeken. In onderstaande agenda zie je precies welke voorstellingen er binnenkort te zien zijn. Rond de voorstellingen in de schoolvakanties zijn er vaak leuke workshops te volgen of kun je een kijkje achter de schermen nemen. Op de voorstellingspagina van jouw favoriete voorstelling of concert vind je in dat geval meer informatie. 

Ben jij benieuwd hoe het is om op ons podium te staan? Kunstmin produceert regelmatig producties waar ook jij aan kunt deelnemen. Benieuwd? Houd dan onze website en social media-kanalen goed in de gaten. Daarop plaatsen we oproepjes wanneer we op zoek zijn naar spelers. 

Verder zijn wij regelmatig op zoek naar Kunstmin Kids die op een leuke manier hun mening geven over hun bezoek aan Kunstmin. Ben jij een vlogger, schrijver, proefkonijn of nieuwsgierig aagje tussen de 8 en 12 jaar oud? Bezoek gratis een voorstelling en laat ons en anderen weten wat jij van de voorstelling en ons theater vindt. 

Meld je aan als jeugdrecensent

Kunstmin Kids aan het woord Dit vonden zij van hun bezoek aan Kunstmin

Vloggers, schrijvers, proefkonijnen en nieuwsgierige aagjes tussen de 8 en 12 jaar oud gaven hun mening over hun bezoek aan Kunstmin. Nieuwsgierig?

Lees de recensies hier
Kunstmin Kids aan het woord