Kustmin Kids

Voor kids tussen de 2 en 7 jaar
Kustmin Kids

Wat kun je allemaal doen bij Kunstmin?

Natuurlijk een leuke voorstelling bezoeken met jouw ouders, opa en oma, tante of oom, grote zus of broer... Maar je kunt voor de voorstelling ook komen spelen, knutselen of tekenen. En in de schoolvakanties zijn er vaak nog meer leuke activiteiten waaraan je deel kunt nemen! Via deze pagina kun je vast knutselen met Sieb, het avontuurlijke theaterhondje van Kunstmin die jou graag mee op reis neemt door het theater. Bekijk hieronder ook welke leuke voorstellingen er binnenkort te zien zijn!

Hier komt de naam Sieb vandaan

Sieb is vernoemd naar architect Sybold van Ravesteijn die er ruim 80 jaar geleden, in 1938, voor zorgde dat de Schouwburg ronde, sierlijke vormen kreeg. Naast het Theatercafé vind je een hoekje met foto's waarop je kunt zien hoe de Schouwburg er vroeger uitzag en hoe het gebouw sindsdien veranderd is. Hieronder kun je de nieuwste Sieb-doeplaat downloaden, speciaal voor jou gemaakt door kunstenaar Gerard de Bruyne. Kleur, knutsel en teken je mee met Sieb? 

Kom een uur voor aanvang spelen in Sieb’s speeltuin

Voor onze jeugdvoorstellingen in de Schouwburg is het Theatercafé een uur voor aanvang geopend. Kom een uurtje eerder en speel of teken in Sieb’s speeltuin. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee. Of kom verkleed als je favoriete personage naar een lieve, spannende, mooie, avontuurlijke, betoverende of stoere voorstelling! 

Download de Sieb-doeplaat