Receptie & Kassa

Dinsdag 20 februari 2018 kunt u tussen 9:00 en 14:30 uur tijdelijk via de website en aan onze Receptie in het Energiehuis geen kaarten voor voorstellingen boeken. U kunt ons wel uw vraag stellen via kassa@kunstmin.nl en via 078 639 79 79.

Openingstijden Receptie & Kassa Energiehuis
ma     09.00 – 21.00 uur
di       09.00 – 21.00 uur
wo     09.00 – 21.00 uur
do      09.00 – 21.00 uur
vr       09.00 – 21.00 uur
za      09.00 – 21.00 uur
zo      gesloten
De kassa in Schouwburg Kunstmin is geopend vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling.

Openingstijden bij een evenement
Wilt u kaarten kopen voor een evenement buiten onze openingstijden van ma t/m za? Dat kan. Op de betreffende locatie van het evenement opent de kassa aldaar 1 uur aanvang van de voorstelling.

Online reserveren
U kunt online 24 uur per dag op deze site theaterkaarten reserveren en deze met IDEAL of creditcard betalen. Wij accepteren online ook de Podium Cadeaukaart. Na betaling ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging per mail met uw rij en stoelnummer(s) in de betreffende voorstelling(en). De Grote Zaal van Schouwburg Kunstmin kent een 1e en een 2e rang. Tenzij u voor ontvangst per post heeft gekozen, ontvangt u uw kaart(en) als bijlage bij de bevestiging. Print deze en neem  uw plaatsbewijs mee op de dag/avond van de betreffende voorstelling. Laat uw plaatsbewijs scannen zodra u op de theaterlocatie arriveert.

PIN Only
Bij onze kassa in het Energiehuis en de avondkassa in Schouwburg Kunstmin kunt u enkel met pin en met de podiumcadeaukaart betalen.

Uw plaatsbewijzen per post ontvangen
Wilt u na uw online bestelling uw theaterkaarten per post ontvangen, dan brengen wij u daarvoor € 2,50 extra per reservering in rekening. De verwerkingstijd voor verzending is gemiddeld een week.

Bestellen met ‘mijn account’
Voor het online bestellen van voorstellingskaarten moet u in het bezit zijn van een persoonlijk account. Heeft u deze nog niet? U kunt zich hier registreren.

Bestellen met ‘VIP account’
Wordt u ook VIP van Kunstmin? U steunt daarmee het theaterleven in de regio. U steunt bijzondere producties bij Schouwburg Kunstmin en geniet bovendien van enkele voordelen. Bent u VIP dan logt u in met een VIP account. Deze vindt u op de home pagina. Lees hier meer over VIP worden.

Vragen over uw aankoop (geen reserveringen)
Heeft u speciale vragen over uw theateraankoop?
Wilt u een rolstoelplaats reserveren?

Voor deze vragen kunt u bellen met 078 – 639 79 79 op:
maandag t/m zaterdag 09.00 – 21.00 uur

U kunt ons ook online bereiken:
Vragen over kaartverkoop: kassa@kunstmin.nl
Andere vragen: info@kunstmin.nl

All-in prijzen
De genoemde verkoopprijzen zijn inclusief € 2,50 theaterservice per kaart. Bij kaarten voor voorstellingen in de Grote Zaal en Kleine Zaal van Schouwburg Kunstmin is een consumptie inbegrepen. Dit geldt niet voor Jeugd & Familie voorstellingen. Bij uw theaterkaart(en) voor voorstellingen in Ketel 1 en Machine 3 in het Energiehuis is eveneens geen consumptie inbegrepen.

Betalen met de Podium Cadeaukaart
De kassa accepteert de Podium Cadeaukaart, zowel online als de centrale kassa.

Wilt u naast elkaar zitten in de Grote Zaal?
Op elke plaats in de Grote Zaal heeft u goed zicht op het podium. Bij een enkele voorstelling kan het voorkomen dat u vanwege een decorstuk of een geluidsspeaker aan de linker- of rechterzijde (voor een deel van de voorstelling) iets minder goed zicht heeft op het toneel. Om die reden kent de Grote Zaal van Schouwburg Kunstmin twee rangen: een eerste en een tweede rang.

Ticket kwijt
Mocht uw e-ticket zijn kwijtgeraakt, dan kunt u op deze website via uw VIP account of via my account een duplicaat uitdraaien. Voor verloren of vergeten kaarten is de Receptie & Kassa ook op het laatste moment nog bereikbaar, telefonisch of voor aanvang van de voorstelling.

Groepsreserveringen
Voor gezelschappen vanaf 20 personen kunt u een voorstel op maat aanvragen bij de afdeling Horeca & Events.

Terugbrengen of ruilen van theaterkaarten
Eenmaal gekochte kaarten kunnen wij niet terugnemen.

Wanneer de voorstelling niet door kan gaan
Wanneer een voorstelling niet door kan gaan, brengen we alle kaarthouders daarvan telefonsich of per mail op de hoogte. Om u deze service te kunnen bieden vragen wij om uw contactgegevens.

Kom op tijd bij uw voorstelling of concert
Als de voorstelling is begonnen, worden laatkomers of gasten die gedurende de voorstelling de zaal verlaten, niet (meer) in de zaal toegelaten. Dit doen wij om de artiest(en) en de andere bezoekers van de voorstelling niet te hinderen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Indien er een pauze is, kunt u nadien uw plaatsen innemen.