Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Receptie & Kassa

Hoe gaat Kunstmin om met de corona-maatregel (COVID-19)?
Bekijk ons meest recente nieuwsbericht n.a.v. de nieuwe maatregelen. Bekijk onze coronaproof & gastvrije ontvangst.

Reguliere openingstijden
ma     09.00 – 18.00 uur
di       09.00 – 18.00 uur
wo     09.00 – 18.00 uur
do      09.00 – 18.00 uur
vr       09.00 – 18.00 uur
za      tijdelijk gesloten
zo      gesloten

Online kaarten kopen
Je kunt online 24 uur per dag theaterkaarten kopen en deze met iDeal of creditcard betalen. Wij accepteren online ook de Podium Cadeaukaart. Na betaling ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging per mail met je rij en stoelnummer(s) bij de betreffende voorstelling(en). De Grote Zaal van Kunstmin kent een eerste en een tweede rang. Tenzij je voor ontvangst per post hebt gekozen, ontvang je je kaart(en) als bijlage bij de bevestigingsmail. Print deze en neem je plaatsbewijs mee op de dag/avond van de betreffende voorstelling. Laat je plaatsbewijs scannen door een medewerker zodra je op locatie arriveert.

PIN Only
Alle tickets en consumpties bij Kunstmin kun je uitsluitend met je pinpas of met de Podium Cadeaukaart betalen.

Je plaatsbewijzen per post ontvangen
Wil je na je online bestelling je tickets per post ontvangen, dan brengen wij daarvoor € 4,50 extra per reservering in rekening. De verwerkingstijd voor verzending is gemiddeld een week.

Vragen over je aankoop (geen reserveringen)
Heb je speciale vragen over je aankoop? Wil je een rolstoelplaats reserveren?

Voor deze vragen kun je bellen met 078 – 639 79 79 op maandag t/m zaterdag van 09.00 – 18.00 uur.

Je kunt ons ook per e-mail bereiken:
Vragen over kaartverkoop: kassa@kunstmin.nl
Overige vragen: info@kunstmin.nl

All-in prijzen
De genoemde verkoopprijzen zijn inclusief € 2,50 theaterservice per kaart. Bij kaarten voor voorstellingen in de Grote Zaal en de Kleine Zaal van de Schouwburg is een consumptie inbegrepen. Dit geldt niet voor Jeugd & Familie-voorstellingen. Bij tickets voor voorstellingen in Ketel 1 en Machine 3 in het Energiehuis is eveneens geen consumptie inbegrepen.

Betaling aan de kassa
De Kunstminkassa accepteert PIN, VVV-Cadeaubon, Kunst- en Cultuurkaart, Podium Cadeaukaart & Theater- & Concertbon. We accepteren geen contanten en creditcard aan de kassa.

Betaling online
iDeal, Creditcard (Mastercard / VISA), VVV-Cadeaubon, Kunst- en Cultuurkaart & Podium Cadeaukaart.

Wil je naast elkaar zitten in de Grote Zaal?
Op elke plaats in de Grote Zaal heb je goed zicht op het podium. Bij een enkele voorstelling kan het voorkomen dat je vanwege een decorstuk of een geluidsspeaker aan de linker- of rechterzijde (voor een deel van de voorstelling) iets minder goed zicht hebt op het toneel. Om die reden kent de Grote Zaal van de Schouwburg twee rangen: een eerste en een tweede rang.

Ticket kwijt
Voor verloren of vergeten kaarten is de Receptie & Kassa ook op het laatste moment nog bereikbaar, telefonisch of voor aanvang van de voorstelling.

Groepsreserveringen
Voor gezelschappen vanaf 20 personen kun je een voorstel op maat aanvragen bij de afdeling Horeca & Events.

Terugbrengen van theaterkaarten
Eenmaal gekochte kaarten kunnen wij niet terugnemen. Tickets ruilen wij voor je om tot 48 uur voor de voorstelling. Voor deze service brengen we je € 3,- in rekening. Wij geven geen geld retour.

Als een voorstelling niet door kan gaan
Wanneer een voorstelling niet door kan gaan, brengen we alle kaarthouders daarvan telefonisch of per mail op de hoogte. Om je deze service te kunnen bieden, vragen wij om je contactgegevens.

Kom op tijd bij de voorstelling of concert
Als de voorstelling is begonnen worden laatkomers of gasten die gedurende de voorstelling de zaal verlaten, niet (meer) in de zaal toegelaten. Dit doen wij om de artiest(en) en de andere bezoekers van de voorstelling niet te hinderen. Wij vragen hiervoor je begrip. Indien er een pauze is, kun je nadien je plaatsen weer innemen.