Wil je ons, in deze tijd, extra steunen? Steun ons

Jeugdvoorstellingen met Sieb

Bij Kunstmin zie je meer dan 200 voorstellingen, concerten, Kunstmin-producties en andere evenementen per jaar. Voor iedereen vanaf 2 jaar is er iets te beleven. Bekijk het jeugd- en familieprogramma van het aankomende seizoen.

Ga je mee op theatertour met Sieb?
Kunstenaar Gerard de Bruyne bedacht speciaal voor Kunstmin het enthousiaste en avontuurlijke theaterhondje Sieb. Je komt Sieb tegen bij alle jeugd & familievoorstellingen. Sieb is vernoemd naar Sybold van Ravesteijn, de architect die in 1938 de neobarokke uitbreiding (de sierlijke ronde vormen) van de Schouwburg van Kunstmin ontwierp.

Kinderfeestje?
Vier een kinderfeestje bij Kunstmin! De jarige mag gratis naar een jeugdvoorstelling en alle kinderen krijgen een leuke Sieb suprise. Meer info & boekingen via info@kunstmin.nl.

Wist je dat er altijd wel wat extra’s te beleven is rondom de voorstelling?
Sieb’s speeltuin
Kom een uur voorafgaand aan de voorstelling spelen, knutselen, tekenen of verkleden! Ook het Theatercafé is geopend.

Sieb’s speurtocht
Bij elke jeugdvoorstelling kun je bij de kassa een echte Sieb speurtocht ophalen! Hiermee maak je een theatertour door het voorhuis en leer je meer over theaterhondje Sieb, theater en de Schouwburg. De speurtocht is er voor kinderen vanaf 4 jaar.

Kunstminlab
In de voorstellingen tijdens de schoolvakanties is er van alles te beleven in de Schouwburg. Tijdens het Kunstminlab kun je vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling plezier maken en een kijkje achter de schermen nemen bij het theater. Kijk voor het actuele aanbod aan plusprogramma’s altijd even op de website.

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de jeugd- en familievoorstellingen van Kunstmin? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Doeplaten
Hieronder kun je de nieuwste Sieb-doeplaat downloaden gemaakt door kunstenaar Gerard de Bruyne. Kleur, knutsel en teken je mee met Sieb? Klik op de doeplaat om deze te downloaden.