Jeugdvoorstellingen met Sieb

In Schouwburg Kunstmin staan meer dan 350 voorstellingen, concerten, Kunstmin producties en andere evenementen per jaar. Voor iedereen vanaf 2 jaar is er iets te beleven. Bekijk het jeugd- en familieprogramma van het aankomende seizoen.

Ga je mee met Sieb op theatertour?
Kunstenaar Gerard de Bruyne bedacht speciaal voor Kunstmin het enthousiaste en avontuurlijke theaterhondje Sieb. Je komt Sieb tegen bij alle jeugd & familievoorstellingen. Sieb is vernoemd naar Sybold van Ravesteijn, de architect die in 1938 de neobarokke uitbreiding (de sierlijke ronde vormen) van Schouwburg Kunstmin ontwierp.

Sieb boekje met alle jeugd- en familievoorstellingen en nog meer extra’s
Wil je het Sieb boekje ontvangen met alle jeugdvoorstellingen op rij, informatie over alles wat er te doen is om de voorstellingen heen, en een toffe Sieb doeplaat? Stuur je naam en adres naar marketing@kunstmin.nl en je krijgt het boekje zo snel mogelijk thuisgestuurd. Het Sieb boekje verschijnt twee keer per jaar, in september en in december.

Kinderfeestje?
Vier een kinderfeestje in Schouwburg Kunstmin! De jarige mag gratis naar een jeugdvoorstelling en alle kinderen krijgen een leuke sieb suprise. Meer info & boekingen via info@kunstmin.nl

Wist je dat er altijd wel wat extra’s te beleven is rondom de voorstelling?
Sieb’s speeltuin
Kom je voorafgaand aan en na de voorstelling spelen in de garderobefoyer? Je kunt hier samen met Sieb toneelspelen en verkleden.

Sieb speurtocht
Bij elke jeugdvoorstelling kun je bij de kassa een echte Sieb speurtocht ophalen! Hiermee maak je een theatertour door het voorhuis en leer je meer over theaterhondje Sieb, theater en de Schouwburg. De speurtocht is er voor kinderen vanaf 4 jaar.

Kunstminlab
In de voorstellingen tijdens de schoolvakanties is er van alles te beleven in de Schouwburg. Tijdens het Kunstminlab kun je vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling plezier maken en een kijkje achter de schermen nemen bij het theater.

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de jeugd- en familievoorstellingen van Kunstmin? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Doeplaten
Hieronder kun je leuke Sieb doeplaten downloaden gemaakt door kunstenaar Gerard de Bruyne. Kleur, knutsel en teken je mee met Sieb? Klik op de doeplaat om hem te kunnen downloaden.

Sieb is acteur

Sieb verkleed