Borrelarrangementen

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen is het niet mogelijk om naborrelarrangementen te bestellen bij de voorstellingen t/m 15 maart 2021. 

Je avondje uit bij Kunstmin maak je compleet met de naborrelarrangementen in ons Theatercafé.

Na afloop genieten van een drankje met lekkere hapjes aan een eigen tafeltje in het Theatercafé of de foyer? Je kunt onze borrelarrangementen online bestellen voorafgaand aan een voorstelling in de Schouwburg.

Naborrelarrangementen kun je direct online bestellen op het moment dat je jouw kaarten boekt. Je komt de optie vanzelf tegen in het bestelproces. Je kunt het arrangement er later ook nog los bijbestellen.

Borrelarrangementen

Naborrelarrangement € 8,00 p.p.
• Gereserveerd tafeltje na afloop
• Drankje uit het Hollands assortiment
• Drie warme hapjes
• Tafelgarnituur bestaande uit nootjes en olijven
Boek hier een los Naborrelarrangement voor de voorstelling die je wilt bezoeken.

Naborrelarrangement Kunstmin € 9,75 p.p.
• Gereserveerd tafeltje na afloop
• Drankje uit het Hollands assortiment
• Gevarieerde Kunstmin borrelplank
Boek hier een los Naborrelarrangement Kunstmin voor de voorstelling die je wilt bezoeken.

Theatermenu’s

Wil je voorafgaand aan een voorstelling nog een hapje eten? Wij bieden verschillende theatermenu’s aan in samenwerking met restaurants in de regio. Deze theatermenu’s kun je samen met jouw tickets boeken.

Theatermenu 3-gangen Restaurant Art & Dining
Restaurant Art & Dining is het museumrestaurant van het Dordrechts Museum en bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de Schouwburg en op 10 minuten loopafstand van het Energiehuis. Je krijgt een vast 3-gangenmenu geserveerd. Dranken en extra’s kun je tijdens je bezoek naar keuze bijbestellen en reken je bij vertrek af. Dieetwensen? Geef deze tijdig door via info@art-dining.nl o.v.v. Theatermenu Kunstmin, je naam en de reserveringsdatum.

Theatermenu 3-gangen Restaurant Post
Restaurant Post bevindt zich op 10 minuten loopafstand van de Schouwburg en op 15 minuten loopafstand van het Energiehuis. Je krijgt een vast driegangenmenu geserveerd. Dranken en extra’s kun je tijdens je bezoek naar keuze bijbestellen en reken je bij vertrek af. Dieetwensen? Geef deze tijdig door via info@restaurantpost.nl o.v.v. Theatermenu, je naam en de reserveringsdatum.

Theatermenu 3-gangen Restaurant Khotinsky
Restaurant Khotinsky bevindt zich in het Energiehuis, op enkele minuten loopafstand van de Schouwburg. Je hebt de keuze uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten en je krijgt een dessert. Dranken en extra’s kun je tijdens je bezoek naar keuze bijbestellen en reken je bij vertrek af. Dieetwensen? Geef deze tijdig door via reserveringen@khotinsky.com o.v.v. Theatermenu, je naam en de reserveringsdatum.