Livestream je event vanuit de Schouwburg of het Energiehuis!

Trouw- & Productfotografie

Kunstmin in Dordrecht heeft twee bijzondere locaties voor fotografie. De klassieke Schouwburg en onze industriële locatie het Energiehuis. Beide zijn unieke plekken voor zowel trouwfotografie als productfotografie.

Kunstmin locatie Schouwburg

Dit markante gebouw is door de klassieke uitstraling een veelzijdige plek om trouwfoto’s of productfoto’s te maken. Het gebouw is geliefd vanwege het neo-barokke interieur. Architect Sybold van Ravesteyn voegde dit in de jaren dertig van de vorige eeuw toe aan het originele ontwerp uit 1889. Ronde vormen, weelderige versieringen en ornamenten kenmerken zijn stijl. Het moderne interieurontwerp van Studio Makkink & Bey maakt het geheel eigentijds.

Kunstmin locatie Energiehuis

De stoere industriële inrichting van de voormalige energiecentrale, vormt een schitterend & stoer decor voor product- en trouwfoto’s. Het tegenwoordig creatieve en culturele Energiehuis bestaat uit zes voormalige machine- en ketelhallen in verschillende bouwstijlen. Genoeg fotogenieke plekken dus!

Jouw trouwfoto’s bij Kunstmin?

De kosten voor een trouwreportage bedragen € 75,00 voor 45 minuten. Een van onze medewerkers ontvangt je op de locatie van je keuze met een drankje. Vervolgens wordt je naar alle beschikbare plekken op deze locatie begeleid en heb je daar de tijd om trouwfoto’s te maken.

Het is mogelijk om op werkdagen foto’s te maken tussen 9.00 en 17.30 uur. Je kunt tot twee weken voor de gewenste datum reserveren en altijd op basis van beschikbaarheid. De reservering kan tot 48 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Vergeet bij de reservering niet om je adresgegevens en telefoonnummer door te geven. De betaling van de trouwshoot geschiedt achteraf per factuur.

Jouw productfoto’s bij Kunstmin?

Een nieuw product lanceren? Of de nieuwe seizoenslijn van jouw kledingmerk? We ontvangen je graag! De kosten voor een productpresentatie zijn afhankelijk van je wensen. Neem contact met ons op en wij maken snel een persoonlijke offerte voor je op.

Meer informatie over de mogelijkheden van een fotoshoot bij Kunstmin of direct reserveren? Bel ons via 078 – 639 79 79 of stuur een mailtje naar events@kunstmin.nl.

Foto 7: © Lianne Dekker