Onze ruimtes zijn weer te boeken voor (online) events! Bekijk de mogelijkheden

Update: Na de aangescherpte regels van de landelijke overheid en het RIVM van dinsdag 12 januari jl., kunnen wij t/m 9 februari geen bezoekers ontvangen maar verzorgen wij nog steeds graag jouw livestream of opname.

Live events op 1,5 meter & Online events

Het blijft mogelijk om jouw vergadering, bijeenkomst, presentatie of ander evenement in onze zalen te organiseren. Gastvrij en coronaproof. Naast live events, kunnen we ook de faciliteiten verzorgen voor een hybride event, een livestream of opname.

Je bezoek aan Kunstmin is in deze tijd extra bijzonder, maar altijd gastvrij & coronaproof. We praten je graag bij over wat er dit najaar anders is bij het organiseren van jouw event bij Kunstmin. De zaken die anders zijn voor jou en de bezoekers aan jouw evenement, hebben we via deze infographic voor je in beeld gebracht.

Direct meer weten over de specifieke mogelijkheden voor jouw event? Bel ons via 078 – 639 79 79 of stuur een mailtje naar events@kunstmin.nl. Wil je eerst meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan onderstaande pagina’s.

Organiseer een online event

Organiseer een live event