Onze ruimtes zijn weer te boeken voor (online) events! Bekijk de mogelijkheden

Update: De restricties die 18 september jl. tijdens de persconferentie zijn afgekondigd voor live events, leveren voor Kunstmin geen beperkingen op. Je kunt bij ons nog steeds een live event organiseren tot 162 personen.  

Live events

Het is weer mogelijk om live events in onze zalen te organiseren. Uiteraard net iets anders dan je gewend bent, maar de locaties blijven net zo bijzonder als ons werk professioneel. En uiteraard werken we volgens de richtlijnen van het RIVM. Want jullie gezondheid en dat van jullie gasten staat voorop. Het is ook mogelijk een hybride event te organiseren, waarmee je live en online combineert.

Twee locaties, verschillende mogelijkheden
Locatie Schouwburg is klassiek, stijlvol en eigentijds met een unieke architectuur en modern interieurontwerp. In de Grote Zaal is onze maximumcapaciteit op 1,5 meter afstand 102 personen. In de Kleine Zaal is onze maximumcapaciteit op 1,5 meter afstand 54 personen.

Zoek je een robuust, stoer en industrieel pand voor je event? Kies dan een zaal in onze imposante en karaktervolle locatie het Energiehuis. In Machine 3 is onze maximumcapaciteit op 1,5 meter afstand 150 personen. In Ketel 1 is onze maximumcapaciteit op 1,5 meter afstand 53 personen.

Zowel de Schouwburg als het Energiehuis vormt het ideale decor voor jouw congres, vergadering, tv-opname, fotoshoot of productpresentatie. Beide locaties zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer en bieden ruime parkeergelegenheid. Ons ervaren team levert maatwerk en denkt graag met je mee.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 078 – 639 79 71 of stuur een mailtje naar events@kunstmin.nl.

Toch liever een online event organiseren? Livestreamen of opnemen vanaf het toneel van onze Grote Zaal kan ook!