Livestream je event vanuit de Schouwburg of het Energiehuis!

Update: Na de verlenging van de coronamaatregelen door de landelijke overheid en het RIVM van dinsdag 23 februari jl., kunnen wij t/m 15 maart geen bezoekers ontvangen maar verzorgen wij nog steeds graag jouw livestream of opname.

Live events

Het blijft mogelijk om live events in onze zalen te organiseren met een maximum van 30 personen. Uiteraard net iets anders dan je gewend bent, maar de locaties blijven net zo bijzonder als ons werk professioneel. En uiteraard werken we volgens de richtlijnen van het RIVM. Want jullie gezondheid en dat van jullie gasten staat voorop. Het is ook mogelijk een hybride event te organiseren, waarmee je live en online combineert.

Twee locaties, verschillende mogelijkheden

Locatie Schouwburg is klassiek, stijlvol en eigentijds met een unieke architectuur en modern interieurontwerp. We ontvangen je graag in de Grote Zaal, de Kleine Zaal of in onze andere (vergader)ruimtes de Verheul Foyer of het Theatercafé.

Zoek je een robuust, stoer en industrieel pand voor je event? Kies dan een zaal in onze imposante en karaktervolle locatie het Energiehuis. Jouw event organiseer je in Machine 3, Ketel 1 of Ketel 2 of in onze andere (vergader)ruimtes Stoom 1 en Stoom 2. We kunnen je event mogelijk zelfs uitbreiden met subsessies in de ruimtes van de andere organisaties die zich in het Energiehuis bevinden.

Zowel de Schouwburg als het Energiehuis vormt het ideale decor voor jouw congres, vergadering, tv-opname, fotoshoot of productpresentatie. Beide locaties zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer en bieden ruime parkeergelegenheid. Ons ervaren team levert maatwerk en denkt graag met je mee.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw event? Bel ons via 078 – 639 79 79 of stuur een mailtje naar events@kunstmin.nl.

Toch liever een online event organiseren? Livestreamen of opnemen vanaf het toneel van onze Grote Zaal kan ook!